Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Gusztustalanul lepaktált a Fidesszel a nyíregyházi MSZP
  2016-08-22 22:42:10, hétfő
 
  Gusztustalanul lepaktált a Fidesszel a nyíregyházi MSZP


2016. augusztus 22. 16:03 - Első Kézből

Áll a bál Nyíregyházán: kilépett az Együtt és a DK abból a frakcióból, amelyet a helyi ellenzék hozott össze a 2014-es választások után.

Az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy a frakció szocialista tagja, Nagy László a többiek háta mögött egyedül zsírozta le a fideszes polgármesterrel, hogy a város díszpolgári címet adjon a helyi Fidesz-frakció elnökének (!), Adorján Gusztávnak.

Az aktus megtörtént: szoci segítséggel Nyíregyháza díszpolgára lett a fideszes Adorján. Nagy László (MSZP) személyesen is megszavazta, egy másik szocialista, Jeszenszki András pedig gyávaságból kiment a teremből a szavazás idejére. Nemmel szavazott a DK, az Együtt és a Jobbik.

nyiregy.png

(fotón balra: Nagy László, MSZP; jobbra: Adorján Gusztáv, Fidesz)

Mint említettük, ez csak az utolsó csepp volt a pohárban: a szocialistákkal korábban is rossz volt a többi ellenzéki párt viszonya. Helyi hírek szerint a szocialisták kifejezetten gátolták a DK és az Együtt munkáját a fideszes korrupció, például az egymilliárdos sóstófejlesztési mutyi leleplezésében.

Mivel a közös frakciónak pont a szocialista Nagy László volt a szóvivője, így végképp tarthatatlanná vált az ellenzéki szövetség. Nagy László többször homlokegyenest más véleményt fogalmazott meg a helyi sajtóban, mint ahogy arról a többi ellenzéki párt vélekedett.

A Gépnarancsnak helyi MSZP-s politikusok azt mondták: Nagyék eladták a pártjukat egy-két állásért és egy-két jól fizető felügyelőbizottsági tagságért, majd hozzátették: ha ez így marad, akkor 2018-ban az MSZP helyi szervezete megy a levesbe.

Veres János, korábbi pénzügyminiszter, az MSZP Szabolcs megyei elnöke még keményebben fogalmazott: ,,mindannyian megélhetési politikusok vagytok, és ez látszik is a munkátokon"

Gyönyörű történet, másfél évvel a választások előtt.

Kristálytisztán megmutatja: miért van pokolian nehéz a dolga a tisztességes ellenzéki pártoknak, akik kimaradnak a nagyok mutyijából.

Az ellenzéki választók összefogást akarnak látni, mert (helyesen) úgy érzik: az ellenzéknek csak együtt van esélye legyőzni a fideszes gőzhengert. De abba már nem fektetnek energiát, hogy szétszálazzák: konkrétan kik az akadályai ennek az összefogásnak.

Ha valamelyik ellenzéki párt korrupciógyanúba keveredik a Fidesszel, az összes többire is fröccsen a mocsokból. Rögtön megszületik az össznépi ítélet: ,,ezek ilyenek", ,,pokolba az összessel".

Ezért elképesztően kártékony, amikor a választók az látják, hogy MSZP-s percemberkék júdáspénzért összedolgoznak a fideszes maffiával.

Hiába végeznek tisztességes munkát a mutyikból kimaradó kisebb pártok, ha a Szili Katalinok, Steiner Pálok, Nagy Lászlók miatt az egész ellenzéktől elfordulnak a választók.

Az elkövetkező másfél év nagy feladata lesz a tisztességes ellenzéki szereplők számára, hogy világosan elmagyarázzák: miért kellett az MSZP-vel szemben új pártot alapítani.

Hogy miért nem lehet megalkuvó, gerinctelen kamuellenzékkel megbuktatni az Orbán-rezsimet.

http://nyugatifeny.blog.hu/2016/08/22/gusztustalanul_lepaktalt_a_fidesszel_a_nyir egyhazi_mszp
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: sóstófejlesztési, korrupciógyanúba, pénzügyminiszter, kamuellenzékkel, polgármesterrel, kristálytisztán, szocialistákkal, összedolgoznak, homlokegyenest, gusztustalanul, leleplezésében, tarthatatlanná, egymilliárdos, összefogásnak, elmagyarázzák, szétszálazzák, gépnarancsnak, júdáspénzért, szocialisták, tisztességes, percemberkék, nyíregyházán, elképesztően, kifejezetten, nyíregyháza, díszpolgári, díszpolgára, ellenzéknek, segítséggel, fogalmazott, hozzátették, keményebben, politikusok, szocialista, mindannyian, gyávaságból, nyíregyházi MSZP, helyi ellenzék, 2014-es választások, utolsó csepp, frakció szocialista, többiek háta, fideszes polgármesterrel, város díszpolgári, helyi Fidesz-frakció, aktus megtörtént, fideszes Adorján, másik szocialista, szavazás idejére, szocialistákkal korábban, többi ellenzéki, szocialisták kifejezetten, Első Kézből, Nagy László, Adorján Gusztávnak, Jeszenszki András, Adorján Gusztáv, Veres János, MSZP Szabolcs, Szili Katalinok, Steiner Pálok, Nagy Lászlók,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Muratáj  Messziről jött ember  A fenyő nem szép fa, (...)  William Shakespeare idézet  Ünnepelj csak  Az elfogadásnak...  Szent György napi hiedelmek, s...  Jó éjszakát  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Viharban csak az a fa marad ál...  Szép estét kedves látogatóimna...  Életművészet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Ahogy emelkedik a rezgés...  Mindenünk, amink van, amit sze...  Bizonyos kulturális szint nélk...  Emlék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A fák lelke  Beney Zsuzsa - Tavasz  Két ember becsülete  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  A végzet az  Facebookon kaptam  A fák lelke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ébredj  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Gaál Viktor gondolata  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A végzet az  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különös!  képre írva  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet 
Bejegyzés Címkék
nyíregyházi MSZP, helyi ellenzék, 2014-es választások, utolsó csepp, frakció szocialista, többiek háta, fideszes polgármesterrel, város díszpolgári, helyi Fidesz-frakció, aktus megtörtént, fideszes Adorján, másik szocialista, szavazás idejére, szocialistákkal korábban, többi ellenzéki, szocialisták kifejezetten, fideszes korrupció, egymilliárdos sóstófejlesztési, közös frakciónak, szocialista Nagy, ellenzéki szövetség, helyi sajtóban, pártjukat egy-két, választások előtt, tisztességes ellenzéki, nagyok mutyijából, ellenzéki választók, ellenzéknek csak, fideszes gőzhengert, akadályai ennek, összes többire, össznépi ítélet, fideszes maffiával, mutyikból kimaradó, egész ellenzéktől, elkövetkező másfél, sóstófejlesztési, korrupciógyanúba, pénzügyminiszter, kamuellenzékkel, polgármesterrel, kristálytisztán, szocialistákkal, összedolgoznak, homlokegyenest, gusztustalanul, leleplezésében, tarthatatlanná, egymilliárdos, összefogásnak, elmagyarázzák, szétszálazzák, gépnarancsnak, júdáspénzért, szocialisták, tisztességes, percemberkék, nyíregyházán, elképesztően, kifejezetten, nyíregyháza, díszpolgári, díszpolgára, ellenzéknek, segítséggel, fogalmazott, hozzátették, keményebben, politikusok, szocialista, mindannyian, gyávaságból, megszavazta, személyesen, megélhetési, választások, összefogást, ellenzéktől, megszületik, gerinctelen, megbuktatni, nyugatifeny, nyiregyhazi, nyíregyházi, elfordulnak, elkövetkező, megmutatja, megtörtént, kimaradnak, munkátokon, szervezete, említettük, frakciónak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4225
  • e Hét: 18455
  • e Hónap: 29566
  • e Év: 183062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.